Elektra aanleggen

Wij zijn nu te bereiken!

050-7820444

Elektra aanleggen in Groningen

Wanneer u bezig bent met nieuw-, aan- of verbouw dan wilt u waarschijnlijk ook nieuwe elektra aanleggen. Voor verantwoorde en veilige aanleg is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Onze installateurs komen graag bij u langs. Wij hebben jarenlange ervaring met elektra aanleggen in Groningen. Wij leggen de bedradingen, installeren aansluitpunten en leggen stopcontacten aan. Ook verlichting kunnen we voor u aanleggen.

Wilt u elektra aanleggen in Groningen?

Onze monteurs helpen niet alleen bij het leggen van bedrading. Ook het verleggen of uitbreiden van elektra is geen probleem. Wilt u bijvoorbeeld ook in de tuin een stopcontact? Of wilt u extra stopcontacten in uw woon- of slaapkamer? Met onze elektriciens bent u verzekerd van een juiste uitvoer van de klus. Dit is belangrijk om kortsluiting en brandgevaar te voorkomen. Kleine beschadigingen kunnen bijvoorbeeld al tot kortsluiting leiden. Wij zorgen dat alle elektra voldoet aan de veiligheidseisen.

Let op: met bepaalde elektra mag u niet zelf aan de gang gaan. Bepaalde klussen in de meterkast mogen alleen door gecertificeerde elektriciens worden uitgevoerd. Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te zijn van o.a. het aantal toegestane draden per buis. Ook moet u niet teveel apparaten aansluiten op dezelfde groep. Houd u hier geen rekening mee tijdens het aanleggen van elektra dan kunnen er problemen ontstaan.

Over ons