Storingsdienst

Wij zijn nu te bereiken!

085-4011599

Storingsdienst in Groningen

Een storing aan de elektra in uw woning is vanzelfsprekend erg vervelend, u wilt immers gewoon televisie kunnen kijken, de oven kunnen gebruiken en niet onbelangrijk, ook de verlichting in- en uitschakelen. De oorzaak van een storing is vaak echter moeilijk te vinden in woningen, laat staan te herstellen. Een gesmolten kabel onder uw vloer of tussen de muren, kortsluiting in een elektrisch apparaat, enzovoorts, het zijn plekken waar u zelf wellicht niet direct kijkt. Om toch een oplossing te bieden voor de storing, kunt u onze storingsdienst in Groningen inschakelen. Zij hebben een ruime ervaring met het verhelpen van storingen en zijn daarbij dag en nacht voor u beschikbaar.

Wanneer een storingsdienst in Groningen benaderen?

De storingsdienst in Groningen is dag en nacht bereikbaar, zo kunnen problemen aan uw elektra altijd verholpen worden. Het is raadzaam de storingsdienst te bellen, als het vervangen van gesprongen stoppen in uw meterkast of het omzetten van de aardlekschakelaar geen zin lijken te hebben. In dit geval kan er sprake zijn van kortsluiting of bijvoorbeeld een overbelasting van het elektriciteitsnet in uw woning.

Onze monteurs komen bij u langs om de oorzaak van de storing te traceren en u direct een oplossing te bieden. Soms zal deze oplossing niet structureel zijn en raden we u aan om bijvoorbeeld een extra groep aan uw meterkast toe te voegen. Eventueel kunnen onze monteurs dit de volgende dag voor u doen, zodat storingen aan de elektra in uw woning voortaan zo goed mogelijk voorkomen worden.

storingsdienst Groningen