Spoedservice

Wij zijn nu te bereiken!

085-4011599

Spoed elektricien in Groningen inschakelen

Het merendeel van de werkzaamheden die u door onze elektriciens uit wilt laten voeren kunnen tot een volgende werkdag wachten. Bijvoorbeeld aan de installatie van nieuwe aansluitpunten voor uw verlichting in huis of het plaatsen van nieuwe stopcontacten in de ruimtes van uw woning. Er zijn echter ook klussen waarvoor u de hulp van onze spoed elektricien in Groningen nodig heeft. U kunt te maken krijgen met een stroomstoring die u net zelf op kunt lossen. In zo’n geval is het fijn als u dezelfde dag nog met spoed geholpen wordt door een ervaren elektricien. Zo voorkomt u dat u een lange tijd zonder stroom blijft zitten.

Wanneer met spoed een elektricien inschakelen?

Het inschakelen van onze elektricien met spoed in Groningen is alleen bedoeld voor noodsituaties. U kunt ons hiervoor 24 uur en 7 dagen in week bereiken. Aan het inschakelen van de spoedservice van onze elektricien zitten extra kosten verbonden. Daarbij is het voor anderen een fijne gedachte dat de spoed elektricien nog bereikbaar is.

U kunt onze spoed elektricien inschakelen voor het oplossen van een stroomstoring of het verhelpen van een kortsluiting. In dergelijke situaties kunt u niet altijd zelf voor een oplossing zorgen. Denk aan een kortsluiting als gevolg van kabels tussen uw muren die elkaar geraakt hebben. Daarnaast kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan wanneer u zelf aan te slag gaat.

Stroomstoring met spoed verhelpen

Bij een stroomstoring kunt u altijd eerst zelf de gesprongen stop proberen te vervangen. Schakel vooraf alle elektrische apparaten uit en trek ze uit het stopcontact. Na het vervangen van de gesprongen stop kunt u de apparaten stuk voor stuk inschakelen. Als de stop bij het inschakelen van een van de apparaten opnieuw uit de stoppenkast springt heeft u de bron van de stroomstoring gevonden. Werkt deze methode niet? Mogelijk is er in dat geval sprake van een kortsluiting. Schakel dan onze spoedservice in om de kortsluiting op te sporen en te laten verhelpen. Zeker in oudere woningen is het belangrijk om kortsluitingen vlot op te laten lossen. Een kortsluiting kan in het ergste geval een brand in huis veroorzaken.

Spoed elektricien