Storing meterkast

Wij zijn nu te bereiken!

085-4011599

Storing in meterkast Groningen snel laten verhelpen

Een storing in de meterkast is erg vervelend. Dit houdt immers vaak in dat je helemaal geen elektriciteit meer hebt in je woning. Daardoor werken elektrische apparaten niet meer en bij een wat langere storing zullen de koelkast en vriezer ontdooien en opwarmen, waardoor de eventuele levensmiddelen die daar in staan sneller kunnen bederven. Heb je een storing in meterkast in Groningen? Wij geven enkele tips met wat je het beste kunt doen!

Schakel een expert in

Allereerst is het belangrijk zelf te bedenken of je de eventuele oorzaak kunt achterhalen. Heb je toevallig net grote, energieslurpende apparaten ingeschakeld terwijl ze allemaal op één groep waren aangesloten? De kans is groot dat er een stop uit is gesprongen en de boel daarom niet meer werkt. Controleer dat en probeer eventueel de stop terug aan te zetten. Vergeet echter niet dat je eerst het probleem moet vinden alvorens je zomaar de stop aan zet. Een stop springt er niet voor niets uit; als je de stop er zomaar weer in draait heb je kans op kortsluiting en mogelijk zelfs op brand! Dat wil je uiteraard koste wat kost voorkomen.

Kom je er alsnog niet uit, schroom dan niet om een expert in te schakelen. Een expert kan vaak in enkele minuten doen waar jij en ik uren of soms zelfs dagen over doen. Een expert kan de installatie doormeten en zo achterhalen waar de fout precies te vinden kan zijn. Op die manier is de storing snel verholpen en weet je zeker dat het op een deskundige wijze gebeurt.

storing meterkast Groningen